BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 8, 2010

Memori Lama...

Ana dan Mak
Comotnye kamu waktu kecik -_-"

Hari ni nape tah teringat waktu kecik2
Seronoknye jadi budak2.. Dulu waktu kecik2 Ana ni ada satu tabiat buruk
Suka gigit orang.. ape mende tah... haha
tu yang bile besar tumbuh taring kot! ala2 Raja Bersiong plak :P

Tekanan skang ni teruk sangat.. gara2 paper esok..
Paper ni memang menyeramkan dan menggeramkan
Seram sebab tak dapat nak agak soalan apa yang bakal keluar
Geram sebab study banyak mana pun.. tetap rasa susah jugak -_-!

6 Gossips:

Husna'Nerra said...

alala...comeynye ana waktu kecik2..heheh..jangan geram2 n seram2 k...relax..~goodluck!

Suhana Suid said...

time kasih skali lagi husna.. tawakal je la skang ni.. :)

Hakim Luqman said...

Hakim sampai hari ni pun suka gigit orang xD. Hahaha.

I like this picture, your mother's expressions looks so caring~~~ Makes me miss my own childhood, and my mummy.

All the best for tomorrow's paper.

Suhana Suid said...

thanks hakim! :D

al-lavendari said...

kalau kecik2 dulu suka gigit orang, itu tandanya bila besar nanti kawin dengan orang yang suka kena gigit !

Suhana Suid said...

hahaha kena masuk dalam list ni ciri2 lelaki idaman