BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 29, 2010

Antara Ana , Sebuah Basikal dan Sepucuk Surat

Petang tadi Ana dan beberapa sahabat di sini, pergi ke satu auction untuk basikal.. Menapak ke tempat tu lebih kurang setengah jam.. Cuaca kat sini plak sangat terik..panas kat sini sangat lain dari Msia..

Basikal2 ni dikutip oleh pihak berkuasa tempatan..dan auction dibuat setelah owner2 basikal2 ni tak claim basikal dorang..


First time Ana participate in real auction..slalunye bid kat ebay je..kali ni real! menarik!! Ana dapat beli basikal dengan harga
7 €!! Lepas lawan bid dengan sorang macik.. Maybe die siankan kat Ana kot.. sebab tu dia bagi je Ana menang :P Macik tu menang bid basikal lain.. Lepas bid tu, die datang ucap tahniah sambil senyum2 kat Ana..heeee baiknye macik niee :D

Ada beskal..tp kena tolak..tayar pancit..

Sesi mengepam tayar di stesen minyak

Basikal Ana

Balik tadi..dapat sepucuk surat...ermm nampaknya Ana tak dapat kerja yang Ana apply tu..Sebab dia nak Ana keje waktu cuti Summer bulan 8..mesti la Ana tak dapat..sebab dah janji nak balik Malaysia..Takpela..bukan rezeki Ana : )


Balik memang kelaparan..masak simple je untuk dinner..mee sup + sayur + meatball


2 Gossips:

Anonymous said...

comelll giler beskal..sempoi je..

Suhana Suid said...

ada lg yg lg comel..tp org len bid tinggi sgt..