BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, April 17, 2010

Antara keta dan muffin

Yeeaaaaaayy!! Alhamdulillah..
Abis gak exam..akhirnya Ana dapat gak melukis keta..
Sebijik Mitsubishi terlihat juga setelah bertungkus lumus
Selama lebih 7 jam!! *_*"
7 jam tu termasuk la aktiviti melukis, mewarna, dan bersembang tanpa rehat
Kalau orang hebat..2-3 jam pun dah siap.. :P



Ni la hasilnye...tadaaaaaa! Gembira jugak..takmo lukis keta dah pasni!

Mitsubishi tau ni...

Balik je dari exam..terus gegas2 solat...seb bek sempat gak Zuhur..
Walaupun dekat2 nak abis..haishhhh
Tu pun Ana blah awal dari exam..Kalau tak lecturer suh stay lagi..detail kan lukisan..
Huhu ada Ana kisah lukisan tu tak detail..siap sudah! :P

Sebagai penghargaan kepada diri sendri.. :P
Ana wat choc chip muffin~ nyum2!!

Seb bek ade Dr. Oetker..memudahkan lagi impian nak makan muffin huhuhu


Tadaaa lagi...ni la muffin nyee..
kalau beli tak dapat la choc chip byk2 cenggini :D


2 Gossips:

Husna'Nerra said...

catiknye lukisan kete ana buat.
but cantik lg muffin ana buta tuh..ahahah...
serious nmpak sgt sedap..rajinla anak dara sorang ni..:))

Anonymous said...

kedua2nya sgt menarik dan mengancam! kete..satu hasil seni yg sgt mengagumkan. muffin lak..erm..tak terkata keenakannya pd pandangan mata,apalagi jika dpt merasanya.. tahniah utk kedua2nya,anna!