BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, April 18, 2010

Single super duper bahagia

Gambar ni ekceli utk menunjukkan Ana dah tak sedih2..
hohohoho

Being a single is not that bad actually...dan Ana skang rasa sangat2 gembira...
http://www.emoticonizer.com

"double are trouble"
"triple are double trouble"

bila dah single..sume plan hidup bertukar..bukak buku baru...best la gak rupenye..bile bole start plan benda2 baru balik..kisah2 lama tak payah la nak dikenang2..dah jadi sejarah yang tak mungkin berulang..

5 Reasons nape Ana gembira skang ni :

* 1. tak payah la Ana nak pikir pasal org lain yang tade kena mengena..susah kan hati sendri je
http://www.emoticonizer.com


* 2. Ana bole membuat pilihan yang lebih tepat lepas ni..orang yg lebih menghargai Ana...segan la ckp psl ni hehehhehe
http://www.emoticonizer.com


* 3. Lebih masa untuk diri sendiri..asyik fikir masalah orang..sampai rasa tade mase nak pikir untuk diri sendiri
http://www.emoticonizer.com


* 4. Baru sedar..betapa indahnya dunia dan banyaknye peluang lain yg menanti
http://www.emoticonizer.com


* 5. Tak perlu risau2 tentang masa depan dengan orang yang tak pasti..
http://www.emoticonizer.com



Banyak je lagi sbenarnya...tapi so far ini lah reason yang gembirakan Ana...bukannya nak single slame2 nye pun..hehehe
http://www.emoticonizer.com

insyaAllah satu hari nanti..bila bertemu jodoh yang lebih sesuai..ada rezeki..panjang umur..maybe mase tu

"double are not trouble at all"

6 Gossips:

Suryani said...

haaa! lame giler aku xbace blog ko. busy sgt weyh ;p

stay happy jgn sdh2. there's always happiness for everyone =)

Suhana Suid said...

ko bz memanjang :P
no more sadness..tade reason dah pun nak sedih.. :D

Husna'Nerra said...

ahahha...mmg kite geng laa cemni..
being single is great actually...
only single person know bout it.hee..~:))

Suhana Suid said...

husna : yup2! no one can hurt us..emotionally/mentally..finally.. :D

Anonymous said...

Alhamdulillah,baguslah..semoga kebahagiaan diimpi,datang nnt,i'Allah.

Suhana Suid said...

amin..time kasih..