BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 20, 2010

Suka sangat2~

Pagi tadi sempat berborak dengan seorang kenalan rapat yg bole dianggap kakak bagi Ana..dari Terengganu..balik raya nanti tak sabar2 nak pi shopping sama2 lagi..hari tu segan sket..yela..first time jumpa kan.. :P tadi kami dok borak2 pasal **** (terpaksa dirahsiakan hahaha) dan perkembangan heronye yang semakin hensem..fuhhh~ terpikat jap..hehehe

ngat tak dulu..tahun lepas Ana ada post gambar "adik" waktu die kecik..bole tengok post2 Ana yang lepas..skang dah 3 4 tahun! uishh cepatnyee membesar..dah pandai bergaye skg..

DULU


SEKARANG



haishhh bila la Ana nak ada sorang..comel cenggini.... day dreaming

**

hari ni rasa cam malas nak makan berat2 sangat..so Ana hari ni makan makanan Deutsche..
Schupfnudeln.. ni pun men campak je..taruk paprika(capsicum) sket..gurken(mcm timun)..pepper..pastu goreng atas pan..minyak seminimum mungkin :P pastu bakar 2 ketul ribbsburger yg Ana beli kt kedai Turki smlm..siap!! :D


**

nak promo website ni jap www.aqsasyarif.com jom kite hulur bantuan sket untuk saudara2 kite kat sana :Dbantu palestin!

0 Gossips: