BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 16, 2010

My first exam..

Sok first exam Ana untuk semester ni.. Fahrzeugdesign..Car Design..

mintak2 la esok tibe2 Ana mempunyai bakat dalam melukis n mewarne kete dengan cantik..seram gak..sebab Ana leh melukis dengan agak elok bile mood ok je..yela..kalau orang ada bakat..bad mood pun leh lukis..tapi Ana ni tak berbakat langsung berbakat sket jee ..so sok depends on mood, nasib dan rezeki yang Tuhan bagi je -_-"

Sakit hati la jugak dengan laptop ni sebenarnye...rasa cam nak hentak je kat dinding...tapi apakan daya..bole rasa je laaa...pelik laa..kenapa laptop ni tak dapat detect benda yg laptop lain leh detect? iskkkk...sabo2...rasa nak je tuka baru...tapi apakan daya lagi...duit tade...

Tadi ada klas french...fuhhh..makin lama makin susah...baru tau...sebenarnya bahasa german ni lagi senang sama je nak banding dengan french...mcm berpinar2 mata dalam klas..haha..tak paham apa pun..seb bek ada gak gang dalam klas..leh gak tanya2..

haaa...adik Ana fly ke Nice, France 4 May ni..yeaaaayyyy~ sonok sebab dapat gi jalan2 kt sane nanti...n memandangkan die pun guna EURO € kalau sesak2 leh pau duit die...hahahaha

2 Gossips:

Anonymous said...

Gud luck,schlau..

Suhana Suid said...

danke