BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 28, 2010

€€€ EURO €€€


Alhamdulillah..
Nampaknye akaun Ana kembali berangka :P
Penantian student2 JPA di Germany berakhir hari ini

Sebelum ni akaun Ana banyak yang berwarna merah
akibat aktiviti keluar yang banyak..
kini hijau semula..
Rupanya Ana memang sangat sukakan hijau heehee :D

Ana akan mula merancang kembali aktiviti yg akan dilakukan...
part ni mmg sangat best..
Sabtu ni sebagai permulaan..tak sabar nak tunggu... :D

Currency Exchange untuk hari ini

1.00 EUR

=

4.25041 MYR


Ishhh..kenapa sket sangat..hari tu hampir cecah 5MYR
Ni mesti kes Greece dah diisytiharkan bankrupt last week
Dan Greece adalah sebahagian dari Europe
Kes hutang piutang dari Bank Dunia
Ataupun usaha yg dilakukan Wall Street utk naikkan USD ?
Ataupun kegiatan Obama's buddy iaitu Mr.Soros yang cuba menjatuhkan Euro?

Tak berbaloi nak hantar balik duit skarang..
Tapi berbaloi bagi sape2 yg nak datang melancong ke Eropah..
Cepat2..sementara € masih rendah :)

6 Gossips:

yanie said...

aku mmg suke hijau dr dulu.... :D

Suhana Suid said...

hihi tau..
tp hijau ni ada double meaning :P

Anonymous said...

i loike BLUE.. Hijau pun..not bad,as long not mix with RED.. Sebab KITA dlm tone warna lembut,x mcm MERAH,garang,agresif,rasis,cauvinis,lupa daratan,perampok harta dan sebagainya. huhu..lebey suda..

Suhana Suid said...

yer?merah mcm tu yer?

muhamad afiq bahrim said...

itu dia hikmahnya matawang turun ... orang dapat datang sini... and segalanya xpasti... aku... xder kaler... satu status ... semua dapat... pasti dan pasti semua perlu ;)

Suhana Suid said...

matawang dah turun..afiq..tanak turun sini ker?