BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 22, 2010

Lecture..Vorlesung..Class

Dulu mase Ana mula2 masuk klas kat sini..1 lecture ada dekat 50+ students.. tu waktu 1st and 2nd Semester..waktu tu dalam klas ada 3 orang je perempuan..Ana, Yanie dan sorang Deutsche.. masuk 3rd Semester.. minah Deutsche tu dah tade... tinggalla Ana dan Yanie je..

Masuk 4th Sem, time tu kami kena pilih majoring.. Seb bek major Ana dan Yanie sama (Fahrzeugsystemtechnik/Mechatronic) so satu klas la lagi :D tapi klas yang 50+ lebih tu dah berpecah ke 3 Groups.. Last2 major Ana ada dalam kurang dari 10 orang je.. isskk time tu kalau ponteng klas memang nampak sangat laaa :P (tapi ponteng gak kadang2!!)

Dalam klas..ada dalam 5 orang je..

Skang ni..Ana dah sem ke 7..tinggal Ana sorang je pempuan dalam klas.. skang satu klas..ada 6-7 orang jee... haaaa ni kalau ponteng..tatau la nak kate ape kannn..hahaha.. Yanie dah berpindah ke tempat lain siapkan thesis dia.. Ana maybe buat thesis Ana sem depan..wat kat uni sini je kot..malas la nak pindah2 tempat lain.. Rasa bosan gak kadang2 gi klas jalan sorang2 dah tak berteman.. tapi nak wat mcm mana kan.. lumrah orang nak belajar.. rasa la susah sket kadang2 :D

kalau nak tau system belajar kat sini.. sini takde amik2 attendance ni.. so terpulang la pada tahap motivasi diri sendri.. nak gi klas ke tak.. monthly test pun tade.. sume based on semester exam.. kalau wat teruk waktu exam... memang hancur la paper tu.. kena repeat la lagi.. homework plak.. terpulang pada kerajinan sendri.. nak wat bole..xnak wat pun bole.. sbb takyah submit pun.. tapi.. Ana wat la..sebab tak la genius sangat kan.. nak lulus exam tanpa praktis.. huhu

Peneman Ana sewaktu study hahaha

0 Gossips: